TÜGİK Başkanı Erkan Güral, HAGİAD üyeleri ile bir araya geldi.

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK Başkanı Erkan Güral, HAGİAD üyeleri ile bir araya geldi.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmakta olduğu Kütahya Seramik’in Antakya’daki mağazasının açılış töreni vesilesiyle, Hatay Genç İşadamları Derneğimiz,  Erkan Güral onuruna program düzenledi.

Program kapsamında sabah gerçekleşen kahvaltı etkinliğine,  Antakya Belediye Başkanı Sn. İsmail Kimyeci, TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral, TÜGİK Genel Sekreteri Sn. Tanzer Polat Yılmaz, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Yusuf Kavak, TÜGİK YİK Üyemiz Sn. Aydın Toksöz, HAGİAD Başkanı Sn. F.Zekvan Barutçu ile  HAGİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltının ardından TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral HAGİAD Üyeleri ile çalışma yemeğinde bir araya geldi.  

TÜGİK Başkanı Erkan Güral onuruna düzenlenen program çalışma yemeğine,

TÜGİK Camiamızdan, TÜGİK Genel Başkanı Sn. Erkan Güral, GİAF Başkanı, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. M. Serkan İzol, TÜGİK Genel Sekreteri Sn. Tanzer Polat Yılmaz, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Yusuf Kavak, TÜGİK YİK Üyemiz Sn. Aydın Toksöz, HAGİAD Başkanı F.Zekvan Barutçu ile çok sayıda HAGİAD üyesi katıldı.

İl Protokolünden,   Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş,  Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Ahmet Tekne, Defne Belediye Başkanı Sn. Dr. İbrahim Yaman,  MKÜ Rektör Yardımcısı Veysel Eren, ATSO Başkanı Sn. Hikmet Çinçin, ATB Başkanı Sn. Mehmet Ali Kuseyri, HESOB Başkanı Sn. A. Kadir Teksöz ve STK Başkanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan HAGİAD Başkanı Fevzi Zekvan Barutçu selamlama konuşması yaptıktan sonra konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Biz birlik ve beraberliğe çok önem veriyoruz. Bu birlik beraberlik derken yeni iş fırsatları, yeni tanışıklıklar, yeni arkadaşlıklar edinme konusunda üstümüze düşen her şeyi yapıyoruz. Bu bağlamda geçen dönem Antalya’da gerçekleştirdiğimiz TÜGİK 7. İş Zirvesinde katılım gösteren 500 tane iş adamına üyelerimizin ürünleri ile ilgili küçük bir kutu hazırlayarak kendilerine hediye ettik. Buradaki amacımız buradaki üreticiye başka şehirlerdeki genç iş adamları ile tanıştırmak.”dedi.

Daha sonra konuşan HAGİAD onursal başkanı Hikmet Çinçin ise katılımcılara teşekkür ederek başladığı konuşmasına 15 Temmuz Hain Darbe girişimi sonrasında kapatılan ve belli incelemelerden sonra tekrar açılan HAGİAD’ın tekrardan TÜGİK bünyesine geçmesinden duyduğu memnuniyeti belirtti. Ayrıca Çinçin konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Sivil toplumculuk zor bir iştir. Yaşananlardan ders çıkartmak gerekir. HAGİAD ciddi anlamda bir haksızlığa uğradı. Bu lekeyi biz hiç kabul etmemiz gereken lekeyi belli bir süre maalesef üzerimizde taşımak zorunda kaldık. Bu sürecin aşılması hepimizi mutlu etti. Bu sürecin aşılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”dedi.

TÜGİK Başkanı Erkan Güral ise yaptığı konuşmada geçtiğimiz dönemlerde Antalya’da gerçekleştirilen TÜGİK 7. İş Zirvesinde HAGİAD’ın tam anlamıyla Hatay şov gerçekleştirdiğini söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hatay’ı en iyi şekilde tanıtan HAGİAD TÜGİK 7. İş Zirvesinde tüm katılımcılara hediyeler takdim ederek Hatay’ı en iyi şekilde temsil ettiler. Son zamanlarda turizm açısında bir sıkıntı var ama bu zamanla aşılacağına inanıyorum.

Türkiye’nin geleceği artık alternatif turizmdedir diye düşünüyorum. Antalya’nın deniz kum güneş olarak belli bir turizmi var ama Türkiye’nin her yeri o kadar güzel ki alternatif turizme yönlenmelidir. Alternatif turizmin en önemli yerlerinden birinin ise Hatay olduğunu düşünüyorum. Biz ne kadar alternatif turizmi desteklersek Hatay’ında turizm payı artacaktır. Ben buna inanıyorum çünkü Hatay gerek coğrafi konumuyla gerek kültür açısından önemli bir şehirdir. Bizleri misafir ettiğiniz için herkese teşekkür ediyorum.”dedi. Konuşmalardan sonra TÜGİK Başkanı Erkan Güral’a teşekkür plaketi ve hediye takdim edildi.

Program NG Kütahya Seramik’in 212. Mağazasının açılışına katılım ile son buldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya