TÜGİK büyümeye devam ediyor

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK büyümeye devam ediyor

Kuruluş çalışmaları Sn. Gökhan Korkmaz öncülüğünde yürütülen Sakarya Genç Girişimci ve İşadamları Derneği 1. İstişare Toplantısı'na TÜGİK Genel Sekreteri Sn.Serkan ZENGİN ve TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Cemal ALYAMAÇ katıldı.

TÜGİK Genel Sekreteri  Serkan Zengin, Sakarya GİAD’ın kuruluş çalışmalarına katılmak üzere bu kente gitti. TÜGİK’i temsilen istişare toplantısına katılan Başkan Zengin, bölge işadamlarına önemli bilgiler verdi.

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK)’nun, GİAD olmayan illerde teşkilatlanma çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede Sakarya’da da TÜGİK’e bağlı bir Genç İşadamları Derneği kurulması yönünde önemli adımlar atıldı. Kurucu başkanlığını Gökhan Korkmaz’ın yapacağı Sakarya GİAD’ın kuruluş çalışmaları kapsamında, geniş katılımlı bir istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya TÜGİK’i temsilen TÜGİK Genel Sekreteri ve ESGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Zengin katıldı. TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Alyamaç ile birlikte Sakarya’ya giden Başkan Zengin, burada 40 kişilik bir işadamı heyetiyle toplantı yaptı.

TÜGİK ÇOK GÜÇLÜ BİR YAPI                                   

Sakarya’nın önde gelen işadamlarının katıldığı bu ilk toplantıda, Sakarya GİAD’ın kuruluş çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasına karar verildi. Yaklaşık iki saat süren toplantıda TÜGİK ve bağlı GİAD’ların yapısı hakkında bilgi veren Serkan Zengin, kentte ne tür alanlara yönelmeleri gerektiğini, derneğin etkin hale getirilmesi için yapılması gerekenleri anlattı. TÜGİK’in bugün Türkiye’nin neredeyse tüm bölgelerinde örgütlü, çok güçlü bir yapı olduğuna dikkat çeken Zengin, “Konfederasyon çatısı altındaki GİAD’lar da bu güçten en etkin şekilde yararlanmaktadır. Sakaryalı genç işadamları da Sakarya GİAD kurulduktan sonra yalnızca kentte değil, Türkiye’nin her yerinde yeni ticari işbirliklerine imza atacak, yeni dostluklar kuracak, ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamları zenginleşecektir” dedi. Sakarya GİAD’ın bölgeye, TÜGİK camiasına ve Türk iş dünyasına hayırlı olmasını da dileyen Serkan Zengin, “Birlikte çok başarılı, çok güzel işlere imza atacağız” diye konuştu. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya