Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında Denizli’nin köklü firması Sadık Grubu da yer almıştır

Sosyal Medyada Paylaş

Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında Denizli’nin köklü firması Sadık Grubu da yer almıştır

 

Dünyanın en prestijli iş dünyası dergisi olan Fortune Türkiye’nin Temmuz ayı sayısında Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında Denizli’nin köklü firması Sadık Grubu da yer almaktadır.

Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında Denizli’nin köklü firması Sadık Grubu da yer almıştır

Fortune Dergisi tarafından 2013 yılı satış rakamlarına göre yapılan değerlendirmede Sadık Grubu, beş şirketi arasında yer alan Sadık Otomotiv Akaryakıt ile Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi sıralamasında yerini almıştır. Ayrıca yapılan araştırma sonuçlarına göre Sadık Otomotiv Akaryakıt şirketi sektörler sıralamasında Petrol ve Türevleri Üretimi ve Dağıtımı alanında Türkiye’de ilk 20 firma arasında yer alırken, en verimli şirketler sıralamasında da Türkiye’de ilk 50’ye girmiştir. Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin, sıralama ile ilgili olarak “Başarısını bir kez daha somut verilerle gösteren, Sadık Grubu bünyemizde yer alan şirketlerimizden Sadık Otomotiv Akaryakıt ile sıralamada yer almaktayız. Değerlendirmede, Sadık Grubu bünyemizde yer alan akaryakıt bölümümüz, Sadık Petrol’un yapmış olduğu cirolar göz önünde bulundurulmuştur. Yani bünyemizde yer alan akaryakıt sektörü dışında otomotiv, sigorta, 2. el, yetkili servislerimizi de değerlendirmeye alacak olursak başarı grafiğimizin biraz daha üstlerde olduğunu düşünüyoruz.  Önemli olan markalaşmayı başarmış bir şirket olarak yolumuza devam ediyor olmamızdır. Firmamız,  Denizli şehrimiz ve Türkiye için markalaşmanın önemini çok iyi biliyoruz. Marka yaratmak bir ekip çalışmasıdır ve biz de bunu ilke edinerek ilerliyoruz. Emin adımlar ile ilerlememizin, işimizin takipçisi olmamızın ve en önemlisi güçlü bir ekip çalışmamızın verimli sonuçlarını almaya devam etmekteyiz. Başarılarımızı 2014 yılında da devam ettireceğimize inanıyoruz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve müşterilerimize sonsuz teşekkürler” dedi.

 

Müşterilerine, bünyesinde yer alan otomotiv, akaryakıt, sigorta ve tarım sektörlerinde temsil ettikleri markalar ile güven ve kaliteyi sunduklarını vurgulayan Mersin, başarı için çalışan büyük bir aile olduklarını belirtti.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya