'Üreten Türkiye Konuşuyor' tanıtım toplantısı yapıldı.

Sosyal Medyada Paylaş

'Üreten Türkiye Konuşuyor' tanıtım toplantısı yapıldı.

TOBB, 'Üreten  Türkiye Konuşuyor' tanıtım toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya TÜGİK'i temsilen Başkan Yardımcısı Sayın Abdulkadir Akboz katıldı.

Bakan Tüfenkci: "Güçlü bir 'evet' çıkması için de ebetteki çalışacağız" Gümrük ve Ticaret Bakanı  Bülent Tüfenkci: "Sık sık hükümet değişiklerinden, koalisyonlardan ve çatışmalardan en fazla iş dünyası etkilendi. Onun için güçlü hükümet, güçlü meclis, güçlü yargıyı oluşturan bu Anayasa değişikliğin de bu toplantılarda hem katılımcılarla anlatacağız hem de bu konuyu istişare etmişi olacağız." Bakanlık olarak yaklaşık 3 buçuk milyon ticaret erbabına doğrudan hizmet veriyoz. Hizmetlerimizin daha verimli ve etkin sunulması için doğru politikalar oluşturabilmesinde ihtiyaç vardır""  Türkiye'yi daha fazla büyütebiliriz. Bu sebeple 'Üreten  Türkiye Konuşuyor' temalı toplantılar dizisiyle bakanlık olarak üretenlerin ayağına giderek, onları dinleyeceğiz"

Gün safları sıklaştırma, el ele, omuz omuza verme günüdür.  İşçi, işveren, üretici ve kamu görevlileri olarak, hep birlikte çalışma günüdür.

"Gümrük ve  Ticaret Bakanlığı ve TOBB'un işbirliğinde gerçekleştirilen toplantıya Bakan Tüfenkci'nin yanı sıra TOBB başkanı  Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye-AB Karma İstişare Komitesi  Türkiye Kanadını oluşturan HAK-İŞ, TESK, MEMUR-SEN, TİSK, TOBB, TÜRK-İŞ,  Türkiye KAMU-SEN, TZOB ve iş dünyası sivil toplum kuruluşları; ASKON, MÜSİAD, TİM, TÜGİAD, TÜGİK ve TÜMSİAD temsilcileri katıldı.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya