AKGİAD kadın üyelere önem veriyor

Sosyal Medyada Paylaş

AKGİAD kadın üyelere önem veriyor

Akhisar’da 21 yıldır faaliyetlerini aralıksız sürdüren Akhisar Genç İş İnsanları Derneği (AKGİAD) yeni başkanı Erhan Yılmaz ve yönetim kurulunun girişimleri sonucu Akhisar’daki iş kadınlarının dernek üyeliğine katılımı sağlanıyor.

Ruhper Tosyalı (Bahar Kır Düğün Salonu), Özlem Gün (Egea Emlak), Gaye Yanık Durul (Pinokyo Kreş), Deniz Poyraz Bozel (DP Mimarlık), Emine Aybek (Aybek Turizm) AKGİAD’a üyeliklerini gerçekleştirdiler.

Dernek binasında yeni üyelerin katılım programında konuşan Erhan Yılmaz; Her ne kadar toplumumuzun her kesimi kabul etmek istemese de iş hayatında kadınlar varlar ve çok ta başarılılar. Hatta birçoğu hem çocuk büyütüp hem ev işlerini yapıp aynı zamanda iş hayatını da gayet güzel bir şekilde devam ettirebiliyorlar. Kadınların iş hayatında olması sadece ticaret hayatına ve istihdam yaratmaya katkı ile bitmiyor. Bu durum sosyolojik ve toplumsal olarakta çok büyük fayda sağlıyor. Şöyle ki çalışan kadın kendine güvenen kadındır. Kendine güvenen bir insan kendi ayaklarının üzerinde durabilir, kimseye ihtiyacı olmaz ve dolayısıyla kendisini de kimseye ezdirmez. Böyle kadınların yetiştirdiği çocuklarda aynı şekilde olacaktır. Bu da beraberinde kendine güvenli, çalışkan, hakkını arayan yeni bir neslin ortaya çıkmasını sağlayacaktır. Yani bir kadın iş hayatında yer almakla hem aile ekonomisine hem ülke ekonomisine katkı sağlamakla kalmıyor aynı zamanda gelecek için de güzel bir nesil yetiştirmiş oluyor.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya