Bafra Genç İş İnsanları Derneğinde Görev Değişimi

Sosyal Medyada Paylaş

Bafra Genç İş İnsanları Derneğinde Görev Değişimi

Bafra Genç İş insanları Derneği 5. Genel Kurulu’nda 4.dönem yönetim kurulu başkanlığını yürüten Burak Özturan, görevini Muharrem Uyar'a devretti.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odasın'da gerçekleştirilen genel kurul tek liste halinde yapıldı. Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Bafra Genç İş İnsanları Derneği  Başkanı Burak Özturan teşekkür konuşmasında bulundu. 4.dönem faaliyetleri ve  mali raporlarını okumasının ardından genel kurulca yönetim ibra edildi. Divan başkanlığının genel kurula sunduğu aday listesi ve yönetim kurulu, denetim kurulu üyelerinin oylaması sonucu Bafra GİAD 5. Dönem Yönetim Kurulu Başkanlığa seçilen Muharrem Uyar konuşmasında;

''Ben ve Arkadaşlarım Bölgeyi Değiştirmek İçin Yola Çıkıyoruz''

Bizler bu yolda derneğimizi bir okul gibi çalıştırarak üniversitemiz ile omuz omuza projeler üretmek için burdayız. Üniversiteme gelen öğrenci arkaşlarımıza destek olarak tercih edilen bir şehir oluşumuna katkı sağlamak amacıyla ben ve arkadaşlarım bölgeyi değiştirmek için yola çıkıyoruz.

''ŞEHRİMİZİ TANITILMASINA KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ''

Bizlerin istediği bu yönetimimizi birliktelik kavramı üzerinde kurmaktır. Belediyemiz ile sosyal, Ticaret Odamız ve Borsamız ile birlikte ticari, Ziraat Odamızla birlikte zirai çalışmalar yapıp şehrimizi tanıtılmasında katkımızın olmasını istiyoruz.

''BİZLER ELEŞTİRİDEN DERS ÇIKARTACAĞIZ''

İnsanlar istediği gibi konuşur İster sen ağzınla kuş tut istersen Melek ol konuşacaklar ancak buradaki herkes herkese hatırlatmak istediğim bir husus var Burada bulunan herkes Şehrimize Katkı sağlamak için kuruş kazanç beklemeden işinden aşından eşinden zaman ayırarak tamamen kalbi duygularla görev alıyor bizleri Tabii ki eleştireceksiniz bizler de bu eleştirilerden dersler çıkartacağız ancak eleştirirken bizlerin bir gönüllü topluluğu olduğunu lütfen gözden kaçırmayınız dedi.

Genel Kurula, Bafra Baro Başkanı Av. Serkan Dönüm Bafra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, ,  İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Saadet Partisi Bafra İlçe Başkanı Mustafa Öcal, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, Türk Kızılay Bafra Şube Başkanı Erhan Korkmaz ,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Özgür Topkaya Bafra Ticaret Borsası Başkanı Tarık Erol, Tügik Başkan Vekili Yavuz Selim Muratoğlu, Samsun Giad Başkanı Onur Öztekin, Terme Giad Başkanı Ahmet Şahin, Çarşamba Giad Başkanı Kazım Gençtomrukçu. Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Bülent Kulaksız, Kosder Başkanı Av. Yunus Gün, Ayakkabıcılar ve Kunduracılar Odası Başkanı Sedat Göbeloğlu katıldı. 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya