BAGİAD Biz Bize Yemekli Toplantısı

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD Biz Bize Yemekli Toplantısı

BAGİAD Biz Bize yemeği  üyelerin katılımı ile dün akşam Altıntaş Otel’ de gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Sayın Emrah BİLCANLI, “Ülkemizin birlik ve bütünlüğü ile güvenliğimiz için; güvenlik güçlerimiz tarafından Fırat’ ın doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı hepimiz yürekten destekliyoruz. Operasyonlar sırasında şehit düşen kahraman askerlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, tüm yakınlarına baş sağlığı, yaralanan asker ve vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Daha fazla can ve mal kaybı olmadan; sınır bölgelerimizde oluşturulan terör koridorlarının bir an önce temizlenerek, Mehmetçiklerimizin sağ salim ülkemize dönmelerini temenni ediyorum” dedi.

Sn. Bilcanlı daha sonra 2019 yılı itibariyle derneğimizde yapılan toplantılar, ziyaret ve etkinlikler ile önümüzdeki süreçte yapılması planlanan faaliyetleri sunum eşliğinde üyelerimizle paylaştı.

Başkanın konuşmasının ardından söz alan Yönetim Kurulu Sosyal Faaliyet TemsilcisiSayın Barış AKSOY ise, GÜNMARSİFED yönetim kurulu üyeleri olarak Güney Marmara Kalkınma Ajansı’ na (GMKA) gerçekleştirdikleri ziyaretin detayları ile ajans tarafından verilen hibe, destek program ve projeler hakkında üyelerimize bilgiler verdi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya