BAGİAD ve GÜNMARSİFED Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı

Sosyal Medyada Paylaş

BAGİAD ve GÜNMARSİFED Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı

BAGİAD'ın bağlı olduğu Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu’ nun (GÜNMARSİFED) Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı 3 Haziran Çarşamba günü video konferans yoluyla gerçekleştirildi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Sayın Orhan TURAN ile birlikte TÜRKONFED Derinleşme Komisyonu Üyeleri, TÜRKONFED Genel Sekreterliği, GÜNMARSİFED Üye Dernek Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve delegelerin de yer aldığı, GÜNMARSİFED Başkanı Sayın İsa Tamer ÇELİK’ in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya BAGİAD adına Başkan Sayın Emrah BİLCANLI ve GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Barış AKSOY ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Cem OVACIK, Hakan TUR ve İbrahim ONUR katılım sağladılar.

Yeni tip koronavirüs salgını sebebiyle üye federasyon ve dernekleri arasındaki iletişimin devam etmesi amacıyla yapılan toplantıda; öncelikle işletmeler açısından sürecin nasıl ilerlediği, ekonomiye olan etkileri ile normalleşme adımlarının yavaş yavaş atılmaya başlandığı bu dönem içerisinde yapılan faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgiler paylaşılarak durum değerlendirmesinde bulunuldu.

TÜRKONFED Genel Sekreteri Sayın Arda BATU konfederasyonun kriz sürecindeki plan, proje ve faaliyetlerinin anlatıldığı sunumu katılımcılara aktardı. Yönetim kurulu başkanları ise dernek bünyelerinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya