Erkan Güral, Terme’de dayanışma çağrısı yaptı.

Sosyal Medyada Paylaş

Erkan Güral, Terme’de dayanışma çağrısı yaptı.

Erkan Güral, Terme’de dayanışma çağrısı yaptı.

Terme Genç İş Adamları Derneği'nin Aralık ayı istişare toplantısı, Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral'ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan Dernek Başkanı Mustafa Çelebi sözlerine, TUGİK Genel Başkanı Erkan Güral'ı Terme'de ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek başladı. Katılımcılara dernek hakkında bilgi veren TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi, iş insanlarının yaşadıkları bölgeye çeşitli yatırımlar yaptıklarını ancak bazı bürokratik engellerle karşılaştıklarını ve bunların mevzuat olarak nitelendirilebileceğini söyledi.

Kaymakam garanti verdi.

Terme'de görev yapacağı süre içerisinde mevzuatçı ve her şeyi öteleyen bir yönetim anlayışında olmadığının görüleceğini belirten Kaymakam Mehmet Parlak, "TEGİAD Başkanı Mustafa Çelebi'nin ifade ettiği mevzuat sorunlarını bu ilçede yaşamayacağız. Aramızda mevzuatın mevzusu olmayacak" dedi.

Yatırımcılara övgü.

Belediye Başkanı Şenol Kul da, Terme'nin eski devlet hastanesi bölgesi ve diğer yatırım yapılabilecek alanları ile ilgili konukları bilgilendirdi. Başkan Kul, iş insanlarına, "Sizler ülkemizin, Samsunumuzun, Termemizin gelişmesi, kalkınması için elini taşın altına koyan değerli arkadaşlarımızsınız. Türkiye'nin yükseldiği, hedeflerine emin adımlarla yürüdüğü bu dönemde sizlerin katkısı şüphesiz önemli. Terme'nin kalkınması için çalışan herkesin başımızın üstünde yeri var" diye konuştu.

Zorluklar aşılabilir.

TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral ise, zorlukların muhakkak olacağını ve mevzuatların da aşılmak için olduğunun altını çizerek, "Kaymakamımız, belediye başkanımız ve TSG başkanımız ile elele vererek bir çalışma yapalım. En azından bir çabamız olsun" şeklinde konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya