ESGİAD'da yeni Başkan Ulaş Entok

Sosyal Medyada Paylaş

ESGİAD'da yeni Başkan Ulaş Entok

Eskişehir Genç İşadamları Derneği (ESGİAD)’ nin 3. Olağanüstü Genel Kurulu, üyelerimizin geniş katılımı ve bizlere yakışan demokratik bir olgunluk içinde tamamlanmıştır. Yaz dönemi olmasına rağmen kongreye büyük ilgi gösteren üyelerimiz, derneklerine sahip çıkmış, çok değerli oylarıyla ESGİAD ’ı yönetme görevini bizlere layık görmüştür.

Kıymetli ESGİAD üyelerinin bu teveccühü ben ve ekibimi onurlandırmakla kalmamış, aldığımız yüzde 75’e yakın oy oranı, omuzlarımıza büyük bir sorumluluk yüklemiştir.  Ama bu demokratik yarışın mağlubu yoktur, galibi vardır. Galibi ESGİAD’ dır, ESGİAD üyeleridir. Seçimden yüzünün akıyla çıkan camiamızda artık saflar daha da sıklaşacaktır. Şimdi birlik ve beraberlik içinde olma, dayanışma ruhuyla ESGİAD etrafında kenetlenme zamanıdır. 

Eskişehir’in en önemli sivil toplum kuruluşlarından, en dinamik yapılarından ESGİAD ’ı koruma, büyütme, güçlendirme birinci vazifemizdir. Bu vazife, bize oy veren-vermeyen tüm üyelerimizle elbirliği, gönül birliği, güç birliği yapılarak yerine getirilecektir. Şimdi çok çalışma, verdiğimiz sözleri tutma, ESGİAD ’ı zirveye taşıma zamanıdır. Yapacak çok işimiz, alacak uzun bir yolumuz vardır.

Bu yolda bize arkadaşlık edecek herkese kapımız ve gönlümüz açıktır. Genel kurulumuzun camiamıza, güzel Eskişehirimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerken, bize inanan ve güvenen, oylarıyla destek vererek yönetimi emanet eden tüm üyelerimize bir kez daha şükranlarımızı sunarız.

Saygılarımızla,

ESGİAD Yönetim Kurulu Adına
Başkan Ulaş ENTOK

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya