Konya Giad Üyeleri Aile Birliği Etkinliğinde bir araya geldi.

Sosyal Medyada Paylaş

Konya Giad Üyeleri Aile Birliği Etkinliğinde bir araya geldi.

Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) tarafından organize edilen Aile Birliği Etkinliği Konya Büyükşehir Belediyesi Meram Dere Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Etkinliğe KONYAGİAD üyeleri ve aileleri katıldı.

KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, aile kavramını önemsediklerini ifade ederek, “KONYAGİAD üyeleri için değer yaratan, değişim ilişkileri ağlarını oluşturarak, ülkemizin gelişimine katkı sağlayan bir sivil toplum kuruluşu olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. KONYAGİAD ailesi olarak Etkinliği Konya Büyükşehir Belediyesi Meram Dere Sosyal Tesislerinde üyelerimiz ve ailelerimiz ile bir araya gelmekten dolayı oldukça memnunuz. Organizasyonumuza katılan üyelerimiz ve aileleri keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Üyelerimizin etkinliklerimizden memnun ayrılması bizleri de oldukça memnun ediyor. KONYAGİAD olarak bu tarz etkinliklerimizin devamı gelecek. KONYAGİAD ailesi olarak farklı çalışmalara Konya’da imza atıyoruz. Önümüzdeki süreçlerde de farklı etkinliklerimiz ile üyelerimiz ve Konyalılar ile buluşmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KONYAGİAD üyelerinin ve ailelerinin büyük ilgisini gören, ailelerin birbirleriyle kaynaşma ve hoşça vakit geçirme fırsatı bulduğu etkinlik, yemek, müzik, oyun, çekilişler ve eğlence gibi çeşitli aktivitelerle sonra erdi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya