KÜGİAD’da Altınkaya Dönemi

Sosyal Medyada Paylaş

KÜGİAD’da Altınkaya Dönemi

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin olağan genel kurul toplantısı Qtahya Otel’de gerçekleştirildi. Toplantıda divan başkanlığına EGAFED Yönetim Kurulu Başkanı M.Buğra Atınç ve katip üyeliklere de M.Kemal Huz, M.Nazmi Gülal ve Tarkan Çilingir seçildiler.

Açılış konuşmasını KÜGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Güler Ezgi Doğan Turan’ın yaptığı, Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda Yönetim Kurulu faaliyet raporu KÜGİAD Başkanı Zafer tarafından okundu. Bintepe, çalışma dönemi içinde yaptıkları çalışmalardan bahsederek, destek olan ve katılım gösteren tüm üyelere teşekkür etti. Tüzük değişikliği ile ilgili maddelerin oylandığı ve kabul edildiği genel kurulda diğer raporlar da okundu ve yine oy birliği ile kabul edildi.

Tek liste ile girilen seçimlerde kurulla giren isimler şöyle:

YÖNETİM KURULU (Asil)
Osman Altınkaya(Başkan)
Yılmaz Akdemir
Elif Göçkan
Güler Ezgi Doğan Turan
Yasin Köksal
Selçuk Akar
Emirhan Aydın
Kübra Çamcıoğlu
İbrahim Baydemir
Burak Yurdagül
Serkan Muştuer
Süleyman Selvi
Berkay Tetik

DENETLEME KURULU (Asil)
Bekir Melih Karaaytaç
Caner Küçüksolakoğlu
Sezai Ekmel Sarpaşar

HAYSİYET KURULU (Asil)
Atakan Öncel
Aylin Girgin Oğuz
Duygu Yavuz

ALTINKAYA:ÖNEMLİ OLAN ÜLKEMİZE VE KÜTAHYA’YA YAPACAĞIMIZ KATKILARDIR.

KÜGİAD başkanlığına seçilen Osman Altınkaya kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmadında şunları söyledi:
Zafer Bintepe başkanıma ve ekibine yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum. Bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu düşünüyorum. Bizim dönemimizde de bu yarış devam edecek ve bizde birgün bu bayrağı başka arkadaşlara bırakacağız. Önemli olan hep beraber ülkemize ve Kütahya’mıza neler katacağımız olacaktır. Bize ağabeylerimizin öğrettikleri tecrübeleri biz de bizden sonraki arkadaşlarımıza aktaracağız. İnşallah hem KÜGİAD’a hem de EGAFED’e çok kazanımlar sağlayacağız.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya