Kütahya Giad’dan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Kütahya Giad’dan Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’nin (KÜGİAD), kongre sonrası nezaket turları Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’na (KUTSO) yapılan ziyaret ile devam etti.

Ziyarete KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ile birlikte Başkan Vekili Yılmaz Akdemir, Başkan Yardımcısı Güler Ezgi Doğan Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kübra Çamcıoğlu, Süleyman Selvi, Selçuk Akar, Burak Yurdagül, Emirhan Aydın, İbrahim Baydemir ve Berkay Tetik katıldılar.

KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya yapılan ziyarette KÜGİAD’ın yapısı, hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verirken, Kütahya’nın gelişimi adına ortak olacak her türlü çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Altınkaya:”Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası, çalışma hayatında hepimizin ortak değeridir. KUTSO Başkanı Sayın Esin Güral Argat’ın biz genç iş insanları ile tecrübelerini paylaşması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Bu tür birliktelikler ve paylaşımlar hepimize artı değer katacaktır. Kütahya adına yapılacak çalışmalarda ortak hareket etmeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. KÜGİAD olarak bize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmenin gayretinde olacağız. Bizlere gösteren samimi tavra özellikle teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya