Sakarya GİAD “Yeniden Başlıyoruz” dedi

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD “Yeniden Başlıyoruz” dedi

Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen "Yeniden Başlıyoruz" isimli program, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Korkmaz, TÜGİK Genel Sekreteri Tanzer Polat Yılmaz, TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özdemir, MAGİFED Başkanı Mehmet Kumcu, İznik GİAD Başkanı Erkmen Dinçer, İzmit GİAD Başkanı Eray Bodur,  Terme GİAD Eski Dönem Başkanı Mustafa Çelebi, İzmit GİAD geçmiş dönem başkanları Süleyman Durak, Nurhayat Güldüren ve  İzmit GİAD yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra şehir protokolü ve birçok iş insanının katılımıyla gerçekleşti.

Programda konuşan Erkan Güral, Sakarya'nın kendileri için önemli bir şehir olduğunu ve bunu kente yaptıkları yatırımlarla gösterdiklerini belirtti. Güral, bölgenin ekonomisine ve hareketliliğine güvendiklerini dile getirerek, iş insanlarının, ekonomiye, istihdama, şehre ve vatandaşlara katkı sunmaya devam etmeleri gerektiğini vurguladı.

Güral, şöyle konuştu:

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, iş insanlarının salgın sürecindeki zorlukları geride bırakarak yatırımlarına devam etmesi gerektiğini söyledi.

"Lütfen pandemi söylemlerini artık geride bırakalım, işimize odaklanalım, yatırımlarımıza devam edelim. Yatırım yapmaktan çekinmeyin, korkmayın. Pandemiyi yaşadık bir buçuk sene oldu, geride bıraktık, bırakıyoruz. Aşılanmayla hepimiz güç, kuvvet, moral bulduk. Ama artık bunları bir kenara bırakıp bizim tamamen yatırımlarımıza odaklanmamız lazım."

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık ise nitelikli Ar-Ge, inovasyon ve pazarlama gerçekleştiren insanları yetiştirmek için üniversite olarak iş insanlarıyla çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

Sakarya GİAD Başkanı Zafer Bekdemir, Güral'a günün anısına hediye takdim etti. Program Güral'ın yeni üyelere rozet takmasının ardından sona erdi.

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya