Sakarya GİAD iftarda üyeleriyle buluştu.

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD iftarda üyeleriyle buluştu.

Sakarya GİAD iftarda üyeleriyle buluştu.

Camiamızın etkin sivil toplum kuruluşlarından Sakarya Genç Girişimciler ve İş Adamları Derneği SAKARYAGİAD iftar programı TÜGİK Genel Başkanı Erkan GÜRAL ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

İl Protokolünden Sakarya Valisi Ahmet Hamdi NAYİR, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih KAYA, Sakarya Baro Başkanı Av. Abdurrahim BURAK, Erenler Kaymakamı Salih KARABULUT, SATSO Meclis Başkanı Talip KURİŞ, AK Parti İl Başkanı Yunus TEVER, İYİ Parti İl Başkanı Selçuk KILIÇASLAN, Müsaid Sakarya Şube Başkanı Yaşar Coşkun, Sasiad Başkanı Ümit KARAYAKA, Müteahitler Birliği Başkanı Murat Bayrak, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü GÜRPINAR, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ertuğrul KOCACIK, Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Salim AYDIN, İş Kur Müdürü Tekin KAYA, Türk Kadınlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Tevhide YAĞAN, Kızılay Şube Başkanı Zahit TİRYAKİ ile Türkiye Genç İş insanları Konfederasyonu yönetim kurulu ve SAKARYAGİAD üyeleri de katılım sağladı. 

 

Şehir adına birlik beraberlik vurgusunun yinelendiği iftar programında bir konuşma gerçekleştiren SakaryaGİAD Başkanı Gökhan Korkmaz;

 “ 4 yıldır Sakarya’mıza değer katmak amacı ile çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük. Ekip arkadaşlarımızla birlikte Sakarya için yapılacak bütün projelere destek olmak isteği ve arzusuyla çalıştık. Ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları olarak Sakarya’da çok daha fazlasını yapabileceğimizi biliyoruz. Çok daha fazla projede bulunabilir ve gençlerimize örnek olabiliriz” ifadelerini kullandı.

‘Sakarya için değer’

Gökhan Korkmaz, “ Günümüz ekonomisinin morale ihtiyacı olduğunu yakın zamanda gördük. Ekonomik gelişmeler sonrasında ciddi bir sinerjiyi ilimizde ve ülkemizde oluşturmamız gerektiğinin farkında olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın genel başkanızın da destekleri ile çalışmalarımıza devam edeceğiz. ‘Sakarya için değer’ sloganımız ile Sakarya ekonomisine katkı sağlamak ana hedefimiz.  Sakarya için gönüllüyüz. Bugün olduğu gibi ilimizin geleceği için yarın da çalışmaya devam edeceğimizi bildirmek isterim” diye konuştu. Başkan Korkmaz aynı zamanda konuşmasında; SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Akgün ALTUĞ ve SATSO Meclis Başkanı Talip KURİŞ’e de ekonomi tabanlı sivil toplum kuruluşları ile el ele sürdürdükleri çalışmaları adına teşekkür ederken, sponsorlukları ile destekledikleri Sakarya Görme Engelliler Spor Kulübü sporcularına da Türkiye şampiyonasında elde ettikleri dereceler ve şampiyonluklarına değinerek Sakarya adını en üstlere yazdıran bu değerli sporcularımızı cani gönülden tebrik ediyorum, dedi. 

 

GENEL BAŞKAN GÜRAL: SAKARYAGİAD çok etkin bir oluşum.

Korkmaz’ın ardından bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu(TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral, “ Sizlerle SakaryaGİAD’ın gelenekselleşen iftarında buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. SakaryaGİAD konfederasyonumuzun güzide derneklerinden bir tanesi. Gökhan Korkmaz’ın başkanlığında gerçekten başarılı çalışmalara imza atıyorlar. TÜGİK 10 bin üyesi olan ve herhangi bir kısıtlama olmadan her meslekten iş insanlarını içinde barındıran bir kuruluş. Ülkemize fayda sağlayabilecek tüm konulara destek olma amacındayız” dedi.

 

Kıymetli şehrimiz

Güral, “ Sakarya ekonomisi ile sosyal çalışmaları ile kendisini her zaman ülkemizin farklı bir yerine koyabilen ender şehirlerimizden bir tanesi. Ekonomisini geliştirmiş, sosyo-kültür konularında gelişimini tamamlamış çok kıymetli bir şehrimiz. Dolayısı ile böyle müstesna bir şehrimizin ekonomisinin gelişmesi ve kalkınması noktasında genç iş inşalarının katkılarının öneminin farkındayız” şeklinde konuştu.

Geçici süreçler

Ülke ekonomisi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Erkan Güral, “ 2018 Temmuz ayından sonraki süreçte döviz kuru ve yükselen faizler ellerimize maalesef kelepçeleri takar noktaya getirdi. Fakat tabi bu süreçler geçici süreçler. Dolayısı ile sizlerden ülke ekonomisi adına karamsar olmamanızı istiyorum. Faaliyetlerinizi azaltmayın ve umuda yönelik tüm çalışmalarına devam edin. Moralini kaybetmeden çalışan, riske girmeden faaliyetlerine devam eden şirketlerin geleceklerinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Karamsarlık hiç birimize fayda sağlamaz. Ülkemiz adına sizlerden çalışmalarınıza devam etmenizi istiyorum” dedi.

 

VALİ NAYİR: Övünç kaynağı

Vali Ahmet Hamdi Nayir ise, “ Bizler için önemli olan hususların içerisinde ekonomi ciddi bir yer tutmakta. Buradaki başarı ve elde edilen ürünler her birimizi olumlu ya da olumsuz şekilde etkilemekte. Herkese düşen bir görev var. Görevli kuruluşlarımız bu alanda önemli işler yapabileceklerini gösteriyorlar. Burada gördüğümüz de bunun güzel bir örneği. Arkadaşlarımız bir araya gelerek ülkemize nasıl faydalı oluruz gayesi içerisindeler. Geleceğimiz olan gençlerimize yönelik çalışmalar bizler için çok önemli. Geleceğe ait umutları olan gençlerimiz bu oluşumlar içerisinde daha güzel bir Türkiye için gayret sarf ediyorlar. Güzel Sakarya’mız için bu faaliyetler bizlerin de övünç kaynağı oluyor” dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya