SAMGİAD 100 çocuğun yüzünü güldürdü

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD 100 çocuğun yüzünü güldürdü

SAMGİAD 100 çocuğun yüzünü güldürdü

 

Başkan Öztekin: Geleceğimiz adına çocuklarımızın her zaman yanında olacağız

 

Samsun Genç İş İnsanları Derneği, ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye karne hediyesi olarak mont ve bot hediye etti.

 

SAMGİAD hayata geçirdiği ‘Bir Mont Bir Bot’ kampanyasıyla, karne gününde ihtiyaç sahibi 100 öğrenciye bot ve mont hediye ederek farkındalık yarattı.

 

Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD), dernek üyesi hayırsever bir iş insanı sponsorluğunda ve İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin desteğiyle yürüttüğü ‘Bir Mont Bir Bot’ kampanyasıyla, İlkadım İlçesi’nde bulunan 10 okuldaki ihtiyaç sahibi, 100 çocuğun yüzünü güldürdü.

 

OKULLARI TEK TEK ZİYARET ETTİLER

 

SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve dernek üyeleri, daha önceden tespit edilen okulları tek tek ziyaret ederek, hediyeleri çocuklara kendi elleriyle teslim etti. Havaların iyice soğuduğu bu günlerde yeni bot ve montlara kavuşan öğrencilerin mutluluğu, duygusal anlar yaşattı. Okul müdürleri, öğretmenler ve minik öğrenciler SAMGİAD ailesine bu anlamlı kampanya için teşekkür etti.

 

AMACIMIZ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK

 

Çocukların mutluluğunun her şeye değer olduğunu kaydeden SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, “Samsun Genç İş İnsanları olarak, genel kurulumuzda da söz verdiğimiz gibi yeni dönemimizde sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya başladık. Amacımız, ihtiyaç sahibi çocuklarımızın bir nebze de olsa yüzlerini güldürebilmek ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek” ifadelerini kullandı.

 

BU KAMPANYA ÖRNEK OLSUN

 

'Bir Mont Bir Bot' kampanyasının örnek olmasını istediklerini kaydeden Başkan Öztekin, “Kampanyamıza dernek üyesi olan hayırsever bir iş adamımız sponsor oldu. Üyelerimizin de işbirliği ile ihtiyaç sahibi öğrenciye dokunmuş olduk. Biz bugün, 100 öğrenciye dokunduk ama ulaşamadığımız çok daha fazla öğrenci olduğunu biliyoruz. İnşallah bu kampanyaların devamı gelir, bizler buna ön ayak olursak çok mutlu oluruz. Başta çocuklarımıza ulaşmamıza vesile olan İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye, üyelerimize ve yönetim kurulu üyelerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya