SAMGİAD Matematik Okulu protokolü imzalandı

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD Matematik Okulu protokolü imzalandı

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nce yaptırılacak olan SAMGİAD Matematik Okulu'nun protokolü, Samsun Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve SAMGİAD arasında imzalandı

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nce İlkadım İlçesi Çivril Mahallesinde bulunan eski okulun SAMGİAD Matematik Okulu olarak yapılması için protokol, Samsun Valiliği'nde gerçekleştirilen törenle Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Murat Ağar ve SAMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin arasında imzalandı.

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nin hayata geçirmeye planladığı ve altyapısı hazırlıklarını tamamlandığı SAMGİAD Matematik Okulu'nun Projesi hakkında imza töreni sonrasında bilgi veren TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve SAMGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öztekin, dernek olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, ''İmzalanan protokol ile İlkadım İlçesi Çivril Mahallesinde bulunan eski okulun tefrişatını üyelerimizin desteği ile üstlendik. Milli Eğitim Müdürlüğü ile uyumlu bir çalışma süreci sonunda, Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı'nın da destekleri ile protokolümüzü imzaladık. SAMGİAD Matematik Okulu'nda hedefimiz her gün farklı ilçelerden gelecek öğrencilere matematik dersinde katkı sağlamak. Bizim için çok önemli bir projeydi. Hayata geçmesi beni, yönetim kurulumu ve üyelerimizi memnun etmiştir'' dedi.

GELECEĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZA DESTEK VERME AMACINDAYIZ

Onur Öztekin, dernek sloganlarının da 'Gelecek Biziz' olduğunu hatırlatarak, ''Bizler gençler olarak gelecekte iş dünyasında, siyasette, sosyal yaşamda, hayatın her alanında var olacağız diyoruz. Bu anlamda bizden sonra gelecek olan nesillerin de ülkesine milletine bağlı, kültürlü, vasıflı, ahlaklı, bilinçli, bilgili, dünyaya açık yetişmesi anlamında elimizi bir nebze de olsun taşın altına koymak istedik. Dernek olarak bugüne kadar birçok projeye imza attık. Bundan sonra da eğitim başta olmak üzere geleceğimiz olan çocuklarımıza, topluma, şehrimize ve ülkemize katkı sağlamaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya