SAMGİAD'da görev dağılımı yapıldı

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD'da görev dağılımı yapıldı

Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nin (SAMGİAD) yeni yönetim kurulu, ilk toplantısı yaptı. Toplantıda yönetim kurulu arasında görev dağılımı yapıldı.

SAMGİAD 6. olağan genel kurulunda göreve gelen yönetim kurulu, Başkan Onur Öztekin başkanlığında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Dernek binasında gerçekleşen toplantıda yeni dönemde iş planı gözden geçirilirken, yönetim içinde görev dağılımı da yapıldı.

Yapılan görev dağılımında Başkanvekilliğine Muhammet Kaya, Başkan Yardımcılıklarına Abdulkadir Köstek ve Buğra Çolak, Genel Sekreterliğe Aytekin Demir ve Saymanlığa Mustafa Anıl Demir seçildi.

Toplantının ardından bir değerlendirme yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ''SAMGİAD yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Yönetim içinde görev dağılımını yaptık. Genel kurulumuzda verdiğimiz sözleri yerine getirmek ve SAMGİAD bayrağını daha da yükseğe çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Hepsi birbirinden değerli ve kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımla bunu başaracağımıza inanıyorum. Her zaman dediğimiz gibi bu yapıyı daha güçlü yarınlara taşıyacağız'' diye konuştu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya