SAMGİAD'da Onur Öztekin'e veda

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD'da Onur Öztekin'e veda

SAMGİAD'da Onur Öztekin'e veda

ONUR ÖZTEKİN: SAMGİAD BAYRAĞINI DAHA YUKARI TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞTIM

Samsun Genç İş İnsanları Derneği 7. dönem sonu iş yemeğinde Başkan Onur Öztekin üyelere veda ederken, SAMGİAD Matematik Okulu'nun açılış müjdesini verdi. Başkan Öztekin, ''SAMGİAD bayrağını daha yukarıya taşımak için çalıştım'' dedi.

SAMGİAD dönem sonu iş yemeği Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde gerçekleşti. Görev süresinin sonuna gelen Başkan Onur Öztekin, üyelere 4 yıl içinde yaptıkları çalışma ve projeleri anlattı.

ÇOK SAYIDA PROJE

'Gelecek Biziz' sloganıyla üyelerine, derneğe ve Samsun'a hizmet etmeye çalıştıklarını belirtan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, ''Göreve geldiğimiz günden bugüne üye sayımızı 110 kişiden 207 kişiye, 2 olan kadın üye sayımızı 17'ye çıkardık. Görev süremizde pandemiyi yaşamamıza rağmen bir çok çalışma ve proje gerçekleştirdik. Bu dönemde sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya özen gösterdik. Öğrencilere bot ve mont desteği, ağız ve diş sağlığı eğitimi, gıda kolisi desteği, depremzedelere psikolojik destek, sağlık personeline siperlik, kan bağışı gibi projelerde yer aldık. İş yemeklerimizde ağırladığımız konuklarımızın tecrübelerinden faydalandık. Derneğimizin logosunu değiştirip, modern bir ofis kazandırdık. İlimizin protokol üyelerine ziyaretler gerçekleştirdik, onları derneğimizde ağırladık. Ailelerimizle birlikte kahvaltı, yemek ve şenliklerde bir araya geldik. Bir çok etkinlik ve faaliyet gerçekleştirerek 4 yılımızı tamamladık'' dedi.

İMZA PROJE: SAMGİAD MATEMATİK OKULU

İmza projeleri olan SAMGİAD Matematik Okulu'nun tamamlandığını belirten Başkan Öztekin, ''Projemiz yöentim kurulumuzun çalışmalarıyla sonlandı. Bu projede çok titiz davrandık. Valiliğimizle yapılan ptorokol ile birlikte en ince ayrıntıyı hesapladık. Destek veren her üyemize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 27 Ekim'de Cumhuriyetmizin 100. yılı kapsamında düzenlenen etkinlikler çerçevesinde açılışı gerçekleştirilecek. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız için bir adım atmış olduk. Hem de derneğimizin ismini uzun yıllar yaşatacak bir proje gerçekleştirmiş olduk.'' diye konuştu.

GELECEK BİZ OLALIM

'Bizler Samsunun geleceğiyiz, hayal ettiğimiz Samsun için çalışıyoruz' diyen Başkan Öztekin, ''Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü var, 'Vatanını en çok seven işini en iyi yapandır'. Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz, çünkü vatanımızı seviyoruz, şehrimizi seviyoruz, geleceği düşünüyoruz. SAMGİAD bunun için var. 2019'da göreve gelirken tek derdim bu güzel aileyi sahiplenmekti. Göreve geldikten sonra sadece SAMGİAD bayrağını daha yukarıya taşımak için çalıştım. İsmimi derneğin önüne geçirmedim. Eksiklerimiz olmuştur, hatalarımız olmuştur. Hakkınız helal edin. Ben ve yönetim kurulum, iyi niyetle iyi işler yapmak için çalıştık. 25 yaşında derneğe üye oldum, 31 yaşında dernek başkanı oldum. SAMGİAD için elimizden geleni yaptım, yapmaya da devam edeceğiz. SAMGİAD'ın değerini bilelim. Bu şehrin geleceğinde hep biz olacağız. Buna sahip çıkalım. Gelecek biz olalım'' diye konuştu.

YENİ ÜYELERE BELGE

Konuşmanın ardından derneğe yeni katılan Murat Odabaşı Emre Eker, Umutcan Arslan ve Barış Kadir Yalçın'a katılım belgeleri Başkan Onur Öztekin tarafından verildi.

ÖZTEKİN'E PASTA

Gecenin sonunda ise yönetim kurulu tarafından Başkan Onur Öztekin için özel hazırlatılan pasta yönetim kurulu ve üyelerle birlikte kesildi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya