TÜGİK İş Zirvesi 2022 Yine Muhteşem Bir Buluşmaya Ev Sahipliği Yaptı.

Sosyal Medyada Paylaş

TÜGİK İş Zirvesi 2022 Yine Muhteşem Bir Buluşmaya Ev Sahipliği Yaptı.

TÜGİK İş Zirvesi 2022 Yine Muhteşem Bir Buluşmaya Ev Sahipliği Yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Dr. Nureddin Nebati’nin üyelerimize hitaplarıyla başlayan İş Zirvemiz Türkiye’nin tüm bölgelerinden iş insanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü başarılı televizyon programcısı Sayın Ahu Orakçıoğlu’nun yaptığı zirvemize, Prof Dr. Emre Alkin, Göktekin Enerji Kurucusu Sayın Abdullah Göktekin ve Black Studio Genel Müdürü Sayın Ata Güneş konuşmacı olarak katıldı.

Dünyanın 2 yıldır olağanüstü dönemden geçtiğini belirten Bakan Nebati, koronavirüs döneminde dünya ne yapacağını bilemez durumdayken, Türkiye'nin, alınan önlemlerle krizden pozitif şekilde çıktığım söyledi. Türkiye'nin 2022 yılını büyüme ve gelirini artırma hedefiyle tamamlayacağını söyleyen Bakan Nebati, "Türkiye 2022 yılını da büyümeyle, gelirini artırma hedefiyle yürüyor. Çok daha iyi haberler gelecek. Türkiye adeta bir fırsatlar ülkesi. 21'inci yüzyıl bizim yüzyılımız, Türkiye'nin yüzyılı olacak. Gençlerimizin önderliğinde yürüyecek. Geleceğe o kadar büyük bir ümitle bakıyorum ki Allah'ın izniyle yanılmayacağım. Rahat olun. Birilerinin farklı bir dille karamsarlık yayması sizi hiç rahatsız etmesin. Hesap kitabımızı bilerek biz yolumuza devam edeceğiz. Birileri varsın farklı düşünsün, korksun" diye konuştu. Akaryakıt fiyatlarının yükseldiğinin farkında olduğunu söyleyen Bakan Nebati, olumsuzlukları gizlemediklerini ve mücadeleden de geri adım atmadıklarını ifade etti.


 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya