EGİFED Yönetim Kurulu'nun BAGİAD Derneği Ziyareti

Sosyal Medyada Paylaş

EGİFED Yönetim Kurulu'nun BAGİAD Derneği Ziyareti

EGİFED Başkanı Sayın Aydın Buğra İLTER ile EGİFED yönetim kurulu üyeleri 9 Mayıs Çarşamba günü Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ve yeni yönetim kurulumuza hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Bandırma Genç Girişimci İş Adamları Derneği (BANGGİAD) Başkanı Sayın İsmail ÇOBAN, Akhisar Genç İş Adamları Derneği (AKGİAD) Başkanı Sayın Özkan KALIN’ ın da yer aldığı ziyarette aynı zamanda derneğimizin bağlı olduğu Ege Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu’ nun (EGİFED) yeni dönem ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirilerek görev dağılımı yapıldı.

Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI’ yı tebrik ederek sözlerine başlayan EGİFED Başkanı Sayın Aydın Buğra İLTER; “ Öncelikle yeni döneminizin hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Rahmi KULA’ yı çok güzel bir yere mezun ettiniz ve bu vesile ile görev size düştü. Sizi ve yeni yönetiminizi tekrar tebrik ediyor, federasyon ve üye derneklerimiz adına üstümüze düşen ne tür görev varsa yapacağımızı ve her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

EGİFED çatısı altında bulunan tüm derneklerin birbirine samimi duygularla bağlı olduğunu dile getiren Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI ise ; “Önceki dönem EGİFED Başkanımız Sayın Temel Aycan ŞEN’ in de her zaman dile getirdiği gibi, federasyon ve derneklerde en güzel şey dostluklardır. Bundan üç hafta önce kaybettiğimiz çok kıymetli arkadaşımız Barış AYDIN’ ın cenazesine sizlerin de katılması bunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Bizi yalnız bırakmadığınız için dernek üyelerimiz adına sizlere tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.”  dedi.

EGİFED Yönetimi olarak kendilerini derneğimizde ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu dile getiren Başkanımız Sayın Emrah BİLCANLI; “Sizlerin başkanlığında, yeni yönetimde görev alan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte federasyon çatısı altındaki diğer derneklerimizle aynı platformda bir araya gelerek çeşitli etkinlikler gerçekleştirebileceğimizi düşünüyorum.  dedi.

Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sayın Volkan ALTINÖZ’ ün EGİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına seçildiği görev dağılımı neticesinde, EGİFED Başkan Yardımcılıklarına  Sayın Özkan KALIN , Sayın Mustafa ASLAN, Saymanlığa Sayın Uğur ALTUĞ, Sekreterliğe Sayın Emre ÇETİN,  federasyon yönetim kurulu asil üyeliklerine ise Sn. Emre ÇELİK, İbrahim ONUR, Anıl YÜKSEL, Ömer GERİTER, Yusuf ÖZKAN, Mehmet Ali YÜCE, ve Ali BAŞOL seçilmişlerdir.

Sayın Aydın Buğra İLTER Başkanlığındaki tüm EGİFED Yönetim Kurulu’ na görevlerinde başarılar dileriz.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya