ESGİAD’ın kapısını bu kez Merkez Partisi çaldı

Sosyal Medyada Paylaş

ESGİAD’ın kapısını bu kez Merkez Partisi çaldı

 MP’nin yönetim kadrosu ve milletvekili adayları, Eskişehirli işadamlarıyla tanıştı

  • Ziyarette gündem yine kentin çıkarları, büyümesi ve gelişmesiydi

ESGİAD’IN KAPISINI BU KEZ MERKEZ PARTİSİ ÇALDI


Yaklaşan genel seçimler öncesi siyasi partilerin ESGİAD’a ziyaretleri sürüyor. Derneği bu kez de Merkez Parti’nin il yönetimiyle milletvekili adayları ziyaret etti. MP’liler ziyarette, basının ilgisizliğinden yakındı.

 

ESGİAD’taki ziyarete Merkez Parti İl Başkanı İbrahim Özmal, milletvekili adayları Nafi Makaruç, Servet Kahramaner, Ahmet Kaya ve Halil Kepenek ile MP İl Başkan Yardımcısı Mehmet Bıçak, yönetim kurulu üyesi Ali Güven Hadak, gençlik kolları başkanı Onur Göksal ve kadın kolları başkanı Ece Nükhet Can katıldı. ESGİAD Başkan Yardımcısı Gökhan Parlatan ve dernek üyeleri tarafından ağırlanan Merkez Partililer, kendileri ve çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

ADALET, EŞİTLİK VE ÖZGÜRLÜK İÇİN

MP Eskişehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Nafi Makaruç, adalet, eşitlik ve özgürlük ilkesiyle yola çıktıklarını, Eskişehir için kalabalık bir ekiple çalıştıklarını söyledi. Cumhuriyet’in, yaşatılması vazgeçilmez hedefleri arasında bulunduğunu kaydeden Makaruç, siyasette dinin istismarına karşı olduklarının altını çizdi. Makaruç, “Basın partimize çok yer vermese de Eskişehir’in çıkarları için biz de varız ve çalışmalara devam edeceğiz” dedi. ESGİAD Başkan Yardımcısı Gökhan Parlatan ise dernek hakkında bilgi verdi.

ESGİAD ÇOK GÜÇLÜ BİR YAPIDIR

Gökhan Parlatan ESGİAD’ın, 140 üyesi ile Eskişehir’de 13 bin 700 kişiye istihdam sağlayan, yıllık 80 milyon dolarlık ihracatıyla çok güçlü bir yapı olduğunu vurguladı. Parlatan, “Her bir üyemiz Eskişehir’e gönül vermiş, Eskişehir sevdalısı insanlardır. Memleketimiz için başarılı ve yenilikçi tüm projelerde yer aldık, almaya devam edeceğiz. Tüm partilere eşit mesafedeyiz. Eskişehir için yapılacak, şehre enerji katacak projelerde ise hep dediğimiz gibi gönüllü ve gönülden destekçiyiz” şeklinde konuştu.  

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya