Sadık Grubu yatırım ağını genişletiyor

Sosyal Medyada Paylaş

Sadık Grubu yatırım ağını genişletiyor

Sadık Grubu yatırım ağını genişletiyor

 

Sadık Grubu bünyesinde yer alan Sadık Petrol, akaryakıt istasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Söke’de Bodrum-Milas yolu üzerinde BP akaryakıt istasyonu hizmete girdi.

Her geçen yıl bünyesine farklı illerde yeni bayilikler ve yeni markaları eklemeye devam eden Sadık Grubu, şimdi de Söke’de BP akaryakıt istasyonu ile hizmet vermeye başladı. Yapılan yeni yatırım ile ilgili açıklamada bulunan Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Mersin ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oktay Mersin, açıklamalarında şunlara verdi.

“Akaryakıt sektöründe Türkiye toptan akaryakıt ve madeni yağlar dağıtımının yanı sıra Denizli’de üç önemli noktada bulunan Opet, Shell ve Total akaryakıt istasyonlarımız ile de yıllardır perakende olarak da hizmet vermekteyiz. 2016 yılı yatırım planlamamız arasında yer alan Söke Bp akaryakıt istasyonumuz da hizmet vermeye başladık. Bodrum-Milas yolu 3. Km’de, outlet mağazalarının yanında bulunan akaryakıt istasyonumuza gelen müşterilerimiz, Sadık Grubu hizmet kalitesini hissedecekler.

Zorlu bir süreçten geçen ülkemizde, Türkiye ekonomisine güvenmemizden dolayı yatırım planlarımızı ertelemedik. Ülkemize sahip çıkmak, bu dönemlerde dahi pes etmeden yapılacak planlamalar dahilinde ülke ekonomisine katkı sağlayacak yatırımları ertelememeliyiz.

2016 yılı yatırım planlamamız dahilinde bir projemizi daha çok yakında hayata geçireceğiz. Otomotiv, akaryakıt, sigorta ve tarım sektörlerinde vermiş olduğumuz hizmetlerin her yıl başarı meyvelerini almaya devam ediyoruz.  En son yapılan araştırma sonuçlarına göre;

Dünyanın en prestijli iş dünyası dergisi olan Fortune Türkiye’nin Temmuz ayı sayısında açıklanan Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketleri sıralamasında , bünyemizde yer alan beş şirketten biri olan Sadık Otomotiv Akaryakıt şirketi ile 352. Sırada yer almaktayız.  Türkiye’nin En Büyük Şirketleri sıralamasında her geçen yıl üst basamaklara ilerlerken, sektörlere göre yapılan sıralamada Petrol ve Türevleri Üretimi ve Dağıtımı’nda Türkiye’de 16., illere göre yapılan sıralamada da Denizli’de 5. Sırada yer almaktayız.

Aylık iş ve ekonomi dergisi olan Capital tarafından 2015 yılı verilerine göre hazırlanan “500 Büyük Özel Şirket” listesinde deyine Sadık Otomotiv Akaryakıt şirketi ile Türkiye’nin en büyük 500 özel şirketi sıralamasında 403. Sırada yer almaktayız. Sektörlere göre yapılan sıralamada Türkiye’de 34., illere göre yapılan sıralamada Denizli’de 9. Sırada yer almaktayız”

 

 

 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya