Sakarya GİAD kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Sosyal Medyada Paylaş

Sakarya GİAD kahvaltı programı gerçekleştirildi.

Sakarya GİAD kahvaltı programı yoğun bir katılım ile Adıbahçe Merkez Restaurantta gerçekleştirildi.

Program içerisinde bir konuşma yapan Kurucu Başkanı Gökhan Korkmaz, genç iş camiasına hitaben yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

" Değerli arkadaşlar, sivil toplum kuruluşları olarak bizlere sizlerle birlikte önemli görevler düşüyor. Morallerimizi yüksek tutarak yatırımlarımıza devam etme ve devletimizin yanında bu etkin mücadeleye katkı sağlamamız gerekiyor. Genel Başkan'ımız Erkan Güral örneğinde olduğu gibi vatanını seven her iş adamı bu dönemde elini taşın altına koymalı ve yatırımlarını hız kesmeden sürdürmelidir.

15 Temmuz hain darbe planı ile vermiş olduğunuz şehitlerimizi düşündükçe bize daha önemli görevler düştüğünün farkına varıyoruz. Her daim devletimizin yanında bu etkin mücadeleyi sürdürmüş bir topluluktur TÜGİK. Daha etkin olmamızın ve ekonomi ile istihdamın zarar görmemesi adına çalışmamızın zamanıdır. Terör yapılanmalarının karşısında her daim devletimizin yanında olduğumuz bu günlerde sözde PKK paçavrası bir resmin önünde poz veren kişilerinde milletvekili sıfatı taşımaması inancımız nettir. Bu anlamda gerçekleşen tutuklamaların demokrasiye engel ile yorumlayanları da anlamıyoruz. Açık söylemek gerekirse, Siyaset yapmıyoruz ancak dönem birlik olma günüdür. Cumhurbaşkanı'mız ile Sn Devlet Bahçeli'nin bu süreçte sürdürdüğü tutumu da takdirle takip ediyoruz.

Değerli arkadaşlar, Sayın Cumhurbaşkanı'mız ve Başbakan'ımız ile bir araya gelen genel Başkan'ımız nasıl ki devletimize güven ve desteğini açıkça ortaya koyuyor, yatırımlarına sürat ile de devam ediyor ise, bizlerde ekonomi alanında üzerimize düşen görevleri yerine getirerek iş camiası olarak desteğimizi sürdürmeliyiz. " dedi.

Program iş hayatını ilgilendiren konuların istişare edilmesi ile devam etti. Gerçekleşecek TÜGİK Genel Kuruluna kadar ki süreç üzerine de görüşlerin alındığı toplantımız, görüş var öneriler ile son buldu.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya