SAMGİAD Gücüne Güç Kattı

Sosyal Medyada Paylaş

SAMGİAD Gücüne Güç Kattı

SAMGİAD GÜCÜNE GÜÇ KATTI 
 
Samsun'un en etkin ve aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Samsun Genç İşadamları Derneği (SAMGİAD) bünyesine kattığı yeni üyelerle büyümeye devam ediyor. SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, 'Gelecek Biziz' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren derneklerinin yeni üyelerle her geçen gün daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini belirtti. 
 
Samsun Genç İş Adamları Derneği Ocak Ayı İş Yemeği Yelken Kulüp'te gerçekleşti. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği yemeğe, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ünal Kaya ile İlkadım Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Vekili Murat Tokgöz misafir olarak katıldı. SAMGİAD eski dönem başkanları Orhan Sever ve Özgür Uyanık ile KARGİF Başkanı Levent Özden de iş yemeğine katılarak Savaş Gömeç ve yönetim kuruluna destek verdi. 
 
6 AYLIK RAPOR 
 
Yemeğin ardından konuşan SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, interaktif bir sunum yaparak göreve geldikten bugüne kadar geçen 6 aylık süre içinde yaptıkları çalışmaları anlattı. Başkan Gömeç, genel kurul sürecinin ardından 'Samsun'u Türkiye'nin markası yapmaya hazırlanıyoruz' başlığıyla yola çıktıklarını belirterek, ''Göreve geldikten kısa bir süre sonra 15 Temmuz sürecini yaşadık. Bu süreçte yer alan bütün etkinliklere katılarak devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu gösterdik. Bunun yanı sıra kurum ve üye ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Dernek faaliyetlerinin yanı sıra üyelerimiz için sosyal, sportif ve kültürel aktiviteler gerçekleştirdik. Bu süre içinde üye katılımına büyük önem verdik. 'Gelecek Biziz' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren SAMGİAD yeni üyelerle her geçen gün daha da büyüyor ve güçleniyor'' dedi. 
 
SGK TANITILDI 
 
Başkan Gömeç'in konuşmasının ardından yemeğe misafir olarak katılan SGK İl Müdürü Ünal Kaya, SGK'nın genel yapısı hakkında bilgi verdi. İlkadım Sosyal Güvenlik Merkezi Müdür Vekili Murat Tokgöz ise kurumun yaptığı çalışmaları ve hizmetlerini anlatan bir sunum yaptı. 
 
YENİ ÜYELERE KATILIM BELGELERİ 
 
Konuşmaların ardından SAMGİAD Başkanı Savaş Gömeç, SGK İl Müdürü Ünal Kaya, SAMGİAD eski dönem başkanları Orhan Sever, Özgür Uyanık, Levent Özden ve SAMGİAD yönetim kurulu üyeleri ile birlikte derneğe yeni katılan Sinan Küçükhızar, Murat Ataseven, Burcu Turgt Kestek, Ahmet Koç, Bayram Metehan Güroğlu, Berk Bariboğlu, İbrahim Ekim, Ercan Tepe, Ramazan Yaman, Ömercan Parlar, Süleyman Tekcan, Tuncay Baştürk ve Uğur Burak Özata'ya katılım belgelerini verdi. 

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya