Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney^den BAGİAD’a ziyaret

Sosyal Medyada Paylaş

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güneyden BAGİAD’a ziyaret

Susurluk Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Sibel SARI, Özel Kalem Sorumlusu Sayın Efkan BOZDAĞ, İmar Müdürü Sayın Özgür KUMRAL, Zabıta Müdürü Sayın İrfan YONSUL ve Temizlik İşleri Müdürü Sayın Diclehan SIR‘ ın katıldığı ziyarete yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri Sayın Hasan ÇETİN ve Sayın Adem AYTİMUR da katıldı.

Karşılıklı tanışmanın ardından Susurluk Belediyesi bünyesinde yapılması planlanan çalışmalardan ve sürdürülen faaliyetlerden bahseden Sayın Nurettin GÜNEY;” Göreve geldiğimizden bu yana ilçemizin gelişmesi adına birçok projeyi gündemimize alarak çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Hizmetin siyaset üstü bir alan olduğu bilinciyle hareket ederek, hiçbir ayrım gözetmeksizin bundan sonraki çalışmalarımızı da aynı şekilde sürdüreceğiz. Öncelikle bölgemize ve ülkemize katma değer kazandıran Yörsan ve şeker fabrikalarımızın takibiyle işe başladık, konu ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bunun yanında, ilimizin tarım ve hayvancılık konusunda oldukça zengin bir bölge olmasından dolayı ilçemizde üniversitemize bağlı tarım ve hayvancılık ile ilgili bölümün açılması için girişimlerde bulunduk. Rektörümüz ve YÖK Başkanımıza talebimizi ilettik. Çalışmalar başlatıldı, yerleşim alanı ile ilgili planlar çizildi, projemiz bu anlamda ilerliyor.” dedi.

Birçok konuda zengin ve ideal bir yer olan Susurluk’un daha fazla gelişmesi adına yürütülen çalışmalarda iş dünyasının desteğinin çok önemli olduğunu belirten Sayın Nurettin GÜNEY, yeni yatırımlar için yerinde inceleme ve değerlendirme yapabilmeleri adına iş adamlarını ilçeye davet etti. 

Karşılıklı görüşlerin bildirildiği ve fikir alışverişinde bulunulan toplantıda; üretim ve ticaret alanında yapılacak projelerin hayata geçirilmeden önce iş dünyasının da fikirlerinin alınarak değerlendirilmesi gerektiğini ve bu anlamda yerel yönetimlere büyük görevler düştüğünü belirten Başkan Sayın Emrah BİLCANLI, ”Her zaman dile getirdiğimiz gibi ülkemiz ve bölgemiz adına katkı sağlayacak her türlü çalışmanın içerisinde olmaya hazırız. Nazik ziyaretiniz ve çalışmalarınız hakkında bizleri bilgilendirdiğiniz için sizlere tekrar teşekkür ediyorum.“ dedi.

© 2012 TUGİK | Türkiye Girişimci İş İnsanları Konfederasyonu. Her Hakkı Saklıdır.

Web Tasarım My Medya